Lifestyle

De 5 van Babs: back to school-webshops

Het einde van de vakantie is in zicht, de zomer geeft er nog 1 keer een lap op met schitterend weer. Vlug nog even de batterijen opladen voordat de kinderen weer op de schoolbanken moeten vertoeven. Net als vele ouders ben ik nogal “last minute” met de schoolaankopen, dus gebeuren die vaak online. Dat aanschuiven aan de kassa laat ik liever aan mij voorbijgaan, ik kies liever vanuit mijn luie zetel. Ik kan het alvast iedereen aanraden…

Deze webshops zijn alvast de moeite waard om eens online te bezoeken en ik toon je graag even mijn favoriete spulletjes van dit schooljaar (de beschrijving lees je als je op de foto klikt). Veel shoppplezier!

 

Kids with Flair

logo-2x

Enkele weken geleden bestelde ik hier de schooltas van Ferre, het werd er eentje van Caramel & Cie met geometrische tijger op. De service is er fantastisch. De dag nadien was het pakje er al en ik kon er dus snel eentje blij maken met zijn nieuwe boekentas. De beschrijving van de schooltas klopte helemaal, dus er waren geen onaangename verrassingen bij het openmaken van het pakje. Naast allerhande schoolspullen vindt je er ook speelgoed, kinderkamer decoratie en andere accessoires voor schattige baby’s tot coole tieners. Wat dacht je van leuke boodschappen op broodtrommelkaartjes of lunchboxen in de vorm van een tractor?

 

www.kidswithflair.com

 

Anna pops

 

logo-annapops

Voor wie graag alles op 1 webshop koopt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Annapops vindt je namelijk ook hippe kinderschoenen en – kledij. Je kunt je mandje vullen met toffe merkjes als The Animals Observatory, Collégien of Eli. Voor wie wat schrik heeft om schoenen online te bestellen, geen nood je kunt een maattabel met stappenplan downloaden om zo de juiste keuze te maken. De Bergstein laarsjes van Zoë staan hier al klaar voor de herfst en als heuse kniekousjes fan vind ik hier allerlei leuke kleurtjes om haar outfit af te maken.

www.annapops.be

 

Paperie.shop

 

cropped-LOGO_PAPERIE-PMS

Deze gloednieuwe webshop is een schot in de roos. Lori is de dame achter deze bijzondere paperie.shop. Je kent haar misschien als instagrammer (@lorimariette) of  als reisblogster (buitenshuis), maar nu dus ook van deze unieke webshop. Wie net als ik gek is op stationary, originele wenskaarten en inpakpapier, zal hier zeker zijn gading vinden. Een schoolagenda voor de tienerdochter of een originele monthly planner voor jezelf, je vindt het er allemaal. Wij hebben dan misschien geen tieners in huis, maar zodra mijn bureauruimte verbouwd is ga ik er shoppen!

 

www.paperie.shop

Mepal

 

1705-banner-kind

Hebben jullie ook kinderen die al eens een drinkbeker of lunchbox verliezen? Ik wel dus. Ik kleef er altijd een naamsticker op, maar toen ik van deze site hoorde was ik meteen verkocht. Hier kun je brooddozen en drinkbekers in verschillende formaten volledig laten personaliseren. Een naam, hun lievelingskleur kleur, een eigen tekening of een  foto. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Mepal staat voor sterk en degelijk materiaal, wij gebruiken dit thuis vaak en is niet stuk te krijgen. Wedden dat ze veel jaloerse blikken krijgen tijdens de lunch?

 

www.mymepal.com

Sofie Dumont

 

sofiedumontweg_0

Geen webshop tip, maar wel website vol inspiratie voor wie niet altijd dezelfde saaie lunch wil meegeven met de kinderen. Even geen boterham met kaas of choco maar een gevarieerde maaltijd die er dan nog eens leuk uitziet ook. De foto’s alleen al zijn om de vingers van bij af te likken. Naast originele lunchboxen vindt je ook baby-, peuter-, kleuter- en kidsrecepten. Toen Zoë nog een baby was probeerde ik die recepten vaak uit en die waren altijd een succes. En nu ze al wat groter is werpt het zijn vruchten af, ze is echt een alles-eter geworden.

 

www.sofiedumont.be

 

Kennen jullie nog andere leuke webshops die jullie graag willen delen? Laat het maar na in de reactie, het is altijd leuk om iets nieuws te ontdekken. 

 

Babs