Uncategorized

Haal de zon in huis met de mooiste sandaaltjes.

 

Wat een zalig lenteweertje was dit toch deze week. Een mens wordt er instant happy van. Voor mij is het alleszins genoeg geweest.  Na een lange winter wordt het langzaam aan tijd voor korte mouwen, blote benen, coole zonnebril en sandaaltjes. Laat die terrasjes, frisse cocktails en zalige BBQ- avonden maar komen, ik ben er klaar voor 😊

Waar ik ook al stiekem klaar voor ben is het shoppen voor sandaaltjes voor Zoë. De webshops pakken er al mee uit en er zit echt heel veel moois tussen. Vooral deze trends springen er echt uit.

Pasteltinten: Als we kijken naar de modekleuren, dan is het all about pastelkleuren. De zachte tinten hebben iets lieflijks en zoets over zich, je waant je net in een snoepwinkel.

Metallics: Zilver, rosé, brons en glitters overal. Ook met parelmoer en lakleer blijf je dit seizoen nog scoren. Hoe meer het glimt, hoe beter. Bovendien past de metallic kleur overal bij. Shine baby, shine!

Franjes en ruches: Ook een modetrend die je tot in de accessoires terugvindt. Ze geven een extra cachet en volume aan de sandaaltjes. Vooral de grote strikken maken een heuse come-back.

Animal prints: Luipaardenmotief, krokodillen-lak-leer, zebraprint,… In combinatie met de glitter- en metallic trend stralen ze pure luxe uit. Onder een subtiele outfit zijn ze een echte eye-catcher.

Voor jullie grasduinde ik door tal van webshops en deze waren mijn favorietjes…

  1. Eli ( l’histoire de Célèste)
  2. Pépé (Raaf & Vos)
  3. Galucci (Anna Pops)
  4. sandaaltjes met strik (Zara)
  5. Manuela de Juan (l’histoire de Célèste)
  6. Salt Water Sandals ( Anna Pops)
  7. Pom d’api (Verduyn kinderschoenen)
  8. JFF (hippeschoentjes)
  9. Zecchino d’Oro (Raaf & Vos
  10. Galucci (Raaf & Vos)

Het wordt weer moeilijk kiezen… welke sandaaltjes zijn volgens jullie de mooiste en welke trend vinden jullie maar niks?

Summer should get a speeding ticket,

Babs

Deze blogpost werd niet gesponsord, alles is mijn eigen keuze en smaak.