Personal

Happy Things 2017 #3

 

De afgelopen 2 weken stonden volledig in het teken van familie. Normaal aangezien het paasvakantie was en we samen thuis waren. Het bloggen verdween wat op de achtergrond om wat meer tijd te kunnen doorbrengen met mijn gezinnetje. Deze #happythings2017 kwam dus ook wat later of voorzien online. Ik selecteerde weer 10 foto’s die me doen glimlachen en waar ik mooie herinneringen aan heb. Maar er zat ook goed nieuws in mijn mailbox… Kijken jullie even mee?

 

IMG_1281

Eentje dat ik van mijn bucketlist mag vinken; schrijven voor het coolste online magazine op dit moment. Ik maakte letterlijk een vreugdesprongetje toen ik deze mail ontdekte in mijn mailbox. Mijn eerste artikel is ondertussen al binnen en in mei komt hij online. Een flinke opsteker en duim voor mezelf!

 

IMG_3875

Het moment dat je vriend beslist om de verouderde veranda onder handen te nemen. We waren het al een tijdje van plan maar het weer zat nooit mee. In de paasvakantie was het eindelijk zo ver.

 

IMG_1273

Na een week werken was het alle hens aan dek om het terras weer tip top te krijgen. Leuk om te zien dat je gezin kan samenwerken als ze er zin in hebben. Alhoewel de helft het juiste materiaal niet hanteerde, zorgde dit wel voor leuke beelden.

 

IMG_1269

Een avondje uit voor de mij. Het was al veel te lang geleden. We zetten de avond in met een aperitiefje en ik had toen nog niet door dat het feest zou doorgaan tot in de vroege uurtjes.

 

IMG_1271

Ferre en zijn liefde voor paarden. Sinds dit jaar doet hij aan paardrijden en hij vindt het geweldig. We hebben lang gezocht naar een geschikte hobby voor hem en deze is het geworden.

 

IMG_1272

Vic heeft een panische angst voor beestjes zoals spinnen, muggen en vliegen. Met dit vergrootglas moest hij zijn angst aanpakken en deed dit hij grandioos. Hij kreeg prompt een insecten t-shirt van mij, die hij dit weekend niet meer wou uittrekken.

 

IMG_1275

We zetten de grove middelen in om paaseitjes te zoeken. Je kan nooit groot genoeg denken.

 

2EAE329A-CD1C-406F-97C7-76EC6D60FEAF

Zelfs op de moeilijkste plaatsjes werden de eitjes gevonden. Geen struik te laag, geen boom te hoog. En ja hier ook moesten ze wat samenwerken.

 

IMG_1277

De eerste watermeloen van het jaar. Mijn lievelingsfruit, de zomer komt nu wel heel dichtbij!

 

 

IMG_1276

Met Pasen namen we wat gezinsfoto’s in de tuin van mijn ouders. Het werden één voor één gekke foto’s. We staan er op zoals we zijn… Oja dit is het insecten t-shirt van Vic.

 

Elke keer opnieuw besef ik dat het hem in de kleine dingen zit. Ook al was het een hele uitdaging om 3 kinderen te entertainen terwijl S. de veranda aan het opknappen was, ze zien glimlachen maakte mijn dag altijd goed. En na slechts enkele maanden bloggen zo’n mail krijgen, dat kan ik gewoon niet beschrijven… Een betere opsteker om verder te schrijven kan ik alleszins niet bedenken.

Ik kijk de komende 2 weken weer verder dan mijn neus lang is en probeer die kleine, mooie momentjes vast te leggen voor jullie en voor mij. Doen jullie mee? Zet die leukerds op Instagram en vergeet deze niet: #happythings2017. En terwijl jullie dan toch op instagram vertoeven; volg mij op @zegmaarbabs

Be in love with your life, every minute of it!

Babs