Lifestyle, Personal

Nooit meer iets missen van Zeg.maar.Babs? Zo blijf je bij op facebook.

facebook/ zeg.maar.babs

Lieve, lieve lezers van zeg.maar.Babs. Dank je wel dat jullie zo trouw hier komen lezen. Velen van jullie lezen mijn berichten via sociale media, anderen via google, mail of bloglovin’. Via verschillende kanalen vinden jullie de weg naar hier. Ja, ik kan dat allemaal zien 😉 Maar wie via Facebook Zeg.maar.Babs leest ondervindt misschien wel problemen en mist soms al eens iets. Daarom deze korte blogpost. 

Facebook en zijn algoritme

Maar al te vaak hoor ik : “Ik zie niet al je berichten passeren op Facebook.” Ja dat klopt. Het algoritme van Facebook zit nogal raar in elkaar. Het is niet willekeurig, maar wel ingewikkeld.  Met de veranderingen op til in Facebook-land, is de kans nog kleiner dat je mijn berichten voorbij ziet komen. Facebook gaat vanaf nu voluit voor vrienden en familie op je feed. Eigenlijk is dit geen slechte evolutie want ik miste al eens een nieuw koppeltje of geboorte tussen al die andere rommel door. Rommel waar ik meteen overheen scrolde. Maar voor mijn blog is dat natuurlijk een nadeel. Ben je geen liker en geef je niet graag comments, maar ben je eerder een stille lezer dan zal ik verdwijnen uit je feed. Dan wordt Zeg.maar.Babs rommel. En dat willen we niet hé, ik wil jullie vriendin blijven. Wijntje? Dan leg ik ondertussen uit hoe we vrienden kunnen blijven.

Hoe pakken we dat nu aan? 

Heel simpel

Ga naar de pagina van zeg.maar.babs via de app en klik op volgend

Dan krijg je volgende scherm te zien

Kies voor als eerste weergeven, ben je een superfan dan kun je ook meldingen inschakelen maar we gaan het zo ver niet drijven 😉

Et voila!

 

Je kunt me natuurlijk blijven volgen via @zeg.maar.Babs of abonneer je op de blog (ergens rechts van dit bericht via de desktop en tablet, onderaan via GSM).

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs