Lifestyle

Oproep! Jullie wishlist voor een nieuwe reeks op de blog.

Een nieuwe start betekent ook enkele nieuwe rubrieken op de blog. We beten de spits al af met deze. Maar voor de rubriek “What women want” ben ik op zoek naar leuke, verrassende verlanglijstjes. Ik weet zeker dat elke vrouw er wel eentje heeft. In haar hoofd, in haar notebook of op de GSM. Geef maar toe. Ja he 🙂  En zo met het eindejaar in zicht leek het me wel leuk om hier, nu en dan een nieuwe wishlist op jullie los te laten. Daarom deze oproep naar jullie toe; zin om hier aan mee te werken? Stuur dan als de bliksem een mail.

 

Om elkaar te inspireren

Ik kwam op het idee voor deze nieuwe reeks, toen ik het lijstje van deze toffe lifestyle blogster las. Ze inspireerde me al vaker en deze keer was het niet anders. Ik kon meteen een paar nieuwe ideetjes toevoegen aan mijn lijstje.  Ja, ik heb er ook eentje. Telkens als ik wat leuks zie of waar ik van overtuigd ben “dat kan ik wel goed gebruiken”, komt het op mijn lijstje. Ik bewaar het op mijn GSM en zo net voor mijn verjaardag of Kerst stuur ik dan een foto door naar S. Jammer genoeg snapt hij niet altijd de hint. “Waarom stuur jij nu een foto door van een halsketting?”. Mannen…

Het zou wel fijn zijn als we elkaar konden inspireren of wie weet vindt je zo wel het perfecte cadeau voor iemand anders. Shoppen voor de feestdagen, daar kun je nooit vroeg genoeg aan beginnen. Dat is toch wat ik mezelf ieder jaar weer inprent, als ik zo midden december begin te stress-shoppen.

 

Mijn wishlist

Ok, ik begrijp dat sommigen onder jullie vast wat verlegen zijn, of misschien niet zo goed weten wat ik bedoel. Dus heb ik beslist om de spits af te bijten met mijn wishlist. Nog vlug even bij vermelden dat ik van het flexibele soort ben, er zal misschien hier en daar nog wel wat geschrapt of toegevoegd worden, nadat ik al jullie “must haves” onder ogen krijg. En daar doen we het voor, toch dames? En ja, voor sommige items zal ik nog veel mogen sparen…

OK , here goes!

 

Babs' wishlist

 1. Boek over smartphone fotografie/Snap!-Anki Wijnen/ 16,99 euro
 2. Handtas/ Georgia eco wild- O my bag/ 269 eur
 3. Sneakers/ Stan Smith originals/ 94, 95 eur (ondertussen: check!)
 4. Tijdschriftenrek/ Hema/ 18 eur
 5. Halsketting/ gepersonaliseerde intiaalketting van Veronique Sneyaert/ vanaf 130 eur
 6. Tafellamp/Marmerlook Athens-It’s all about RoMi/ 69 eur
 7. miniatuurklok/ Clock BIT white/ 31,50 eur
 8. Wollen sjaal/ Buffandy melange-Sissy Boy/ 59,95 eur
 9. Sterrendiner/ Pure C/ menu vanaf 89 eur
 10. Braadpan/ Crèmewit- Le Creuset/ 199 eur
 11. Laptop/Apple MacBook Air/ 1499 eur
 12. Verzorgingsproducten/ Cotton Haze- Meraki/ 18,95 eur

Enkele items voor mijn kantoorruimte (in aanbouw), wat verwennerij en wat handige spullen. Tuurlijk zitten er ‘foliekes’ tussen, we moeten tenslotte kunnen blijven dromen.

 

Nu is het aan jullie!

Wat denken jullie? Leuk om te doen deze reeks? Ook benieuwd naar andere wishlists en zie je het zitten om de jouwe te delen? Dan zou het heel fijn zijn als je mij even mailt.“Wat wordt er dan van mij verwacht?” hoor ik je denken. Dat is simpel!

 • Een beschrijving (eventueel met foto) van jezelf.
 • een 10-tal items (eventueel met foto of gewoon linkje/omschrijving is ook goed).
 • Vertel kort waarom je deze items uitkoos.
 • Outfits, tripjes, hebbedingen, boeken, parfum,… alles kan.

That’s it. De tekst en lay-out neem ik natuurlijk voor mijn rekening. Afhankelijk van de respons zou dit een wekelijkse rubriek kunnen worden. Fingers crossed en mailen maar, dames! Aan mijn mannelijke lezers: ogen open en noteren zou ik zeggen, er zal er u eentje dankbaar zijn met de feestdagen 🙂

 

Benieuwd dames naar al die lijstjes? Oh ja, en wat vinden jullie van mijn wishlist? Staan er items op die jullie ook wel zouden willen?

 

(Mailen kan naar info@zegmaarbabs.be)

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs