Lifestyle, mishmash, Personal

#TGIF 2

Of voor diegenen die niet vertrouwd zijn met de wereld der hastags: Thank God It’s Friday! Het ideale moment om eens terug te blikken op enkele faits divers uit de media die mij aan het lachen brachten, waar ik mij aan stoorde of me ietwat verward achterlieten deze week. Geniet van jullie weekend!

  • We beginnen met het belangrijkste feit van deze week: de bloemen van Joris! Een lavabo vol witte rozen voor zijn Annelies. Romantische ziel of creepy gast, ik ben er nog niet uit. Wel schoon dat hij zelf de bloemen in de emmer deed (en ondanks de kater, de steeltjes inkortte) , al hoop ik dat de paashaas binnenkort een vaas (of 5) brengt. Nu ik er over nadenk, het enige wat ik krijg van mijn vriend na een avondje stappen, zijn vuile sokken naast de lavabo.
  • Ik heb een zwak voor emotionele reclame. En als die nog eens doet denken aan de schone animatiefilm “Up”, dan ben ik al helemaal verloren. Beans on toast, no thanks. Maar Heinz, you made my day!
  • De shutdown van Facebook, Instagram en co. Volgens mij gewoon een grapje van de Mark. “Laat ons ne keer goed lachen vanavond.” en hij haalde zijn zakske chips uit. 2/5e van ons gezin, leek volledig verloren. Apocalyps toestanden en al. Ik, die zat te vloeken omdat ik mijn zo goed gevonden, grappige opmerkingen niet kon plaatsen op Instagram. En het panikerende lief van mij, die geen onnozele filmpjes kon versturen via What’s App. We moesten noodgedwongen naar de laatste aflevering van de Luizenmoeder kijken. Well played Mark, well played.
  • Zondag was het weer zover. De Mol. De start van het nieuwe seizoen miste zijn effect niet. Half Vlaanderen zat weer mollen te vangen voor de televisie. Terwijl ik bijna niet durfde te kijken uit angst om van die kraan te vallen (plaatsvervangende hoogtevrees is een heel serieuze ziekte), ontmaskerde gans België de mol die eigenlijk de mol nog niet was, maar het wel ging worden. Theorieën zo ingewikkeld als de handleidingen van Ikea, overspoelden het internet. Ik heb evenwel geen clue over welke toeters, tekens, slechte uitspraken iedereen het heeft. Ik had namelijk al de grootste moeite om die blondines uit elkaar te houden. Mindfuck for real.
  • Geloof het of niet, ik sta vandaag met mijn kop in het nieuwsblad. Eigenlijk zou het gisteren zijn. Maar dat was dan toch niet zo. Dat ontdekte ik in de krantenwinkel. Ik durfde die toen natuurlijk niet meer terug te leggen en nam er dan ook nog maar een tijdschrift over unicorns én met roze lipstick bij. Voor die windpokkerige dochter van mij natuurlijk, ik draag helemaal geen roze lippenstift met glinstertjes. Ok, deed ik gisteren wel. Maar dat was onder lichte dwang. Maar dit gezegd zijnde, ik moest vandaag dus weer om de krant. Ik koos een andere winkel en nam mijn dochter dit keer niet mee. Ik weet namelijk dat ze daar ook een Paw Patrol-versie van datzelfde boekske verkopen. Voor alle nieuwsgierigen onder jullie, ik pleegde geen misdaad of zo. Ik verkoop gewoon nu en dan eens tweedehandskledij en dat vonden ze dus blijkbaar interessant genoeg om mij op te bellen. Je wilt niet weten hoe lang ik moest zoeken om een deftige foto te vinden van mezelf, voor in de gazet. Ik stuurde er eerst ééntje op met zonnebril, maar dat vonden ze dan weer niet bij het weer passen. Ik kan ze daar natuurlijk geen ongelijk in geven. Lees hier mijn gezwans over tweedehands. Haha en rijmen kan ik ook nog zeg. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190314_04255952

En met deze fun facts ga ik het weekend in.

Enjoy!

B.