Lifestyle

De vijf van Babs: Instagram Favourites

instagram favourites deel 1

Ik zat vanochtend te scrollen doorheen alle feeds die ik volg op Instagram en merkte heel wat pareltjes op. Accounts waarover ik zo kan zeggen waarom ik ze ben gaan volgen en waarom ik ze nog steeds heel graag volg. Ik bedacht me dat ik hier nog nooit eens een lijstje publiceerde met mijn eigen favorietjes. Welke feeds zijn voor mij persoonlijk zo inspirerend dat ik ze dringend eens aan jullie moet voorstellen? Dit is deel 1 van mijn Instagram Favourites!

Ja, ik geef toe dat ik lichtjes verslaafd ben aan Instagram. Of eerlijk gezegd, het gaat wat op en af. Deze winter liet het me wat koud, maar de laatste tijd ben ik weer volop mooie feeds aan het ontdekken in de wondere IG-wereld. Naast die nieuwe accounts die ik ontdek,  heb ik ook heel wat favorieten die ik al lange tijd volg en me nooit gaan vervelen. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen; ik ben altijd benieuwd naar meer. Wat zal hun volgende foto worden en waar halen ze telkens de inspiratie vandaan om niet te gaan vervelen? En het is ook altijd fijn om te weten dat er hele leuke mensen achter het account schuilen, dat maakt het natuurlijk NOG leuker om ze te gaan volgen.

Dit werden de eerste vijf van een lange lijst. Het was een moeilijke knoop om door te hakken, maar een mens moet ergens beginnen…

 

 

@about_stars_and_alittlemonkey

aboutastarandalittlemonkey

Dit account volg ik al van toen ik instagram leerde kennen 3 jaar geleden. Waarom? Omdat Isabel eenvoudig en toch heel creatief haar 2 kinderen Stella en Cesar in beeld kan brengen. Haar foto’s stralen zowel rust én speelsheid uit. Haar huis is WAUW, ze maakt samen met haar gezin prachtige reizen en ze is voorzitter van de life-enjoyers-club. En ik moet gewoon ook heel vaak lachen met haar instastories of reacties. Topdame!

 

 

@evy_saerens

evy_saerens

Evy was in een vorig leven waarschijnlijk styliste. Zowel haar interieur als haar naaisels zijn prachtig. Elke foto weer neemt ze ons mee naar weer een ander leuk ingericht hoekje. Telkens verbaast het me, hoeveel aandacht ze besteed aan het kleinste detail zoals een vaasje of een lijst. Ik vroeg haar ooit om mijn huis te komen inrichten en dit geldt nog altijd 😉 Tussendoor naait Evy er ook op los, ze maakt de mooiste creaties voor haar  drie kinderen in de schattigste stofjes. En om niet langer te hoeven watertanden, schreef ik mij onlangs in voor een naaicursus. Al vrees ik nooit te kunnen tippen aan wat zij tevoorschijnt tovert.

 

 

@vera_julia_v

vera_julia_v

Telkens weer scrol ik door haar feed, verliefd op haar twee kiddo’s en hun outfits. Coosje met haar schattige hairbun en guitige blik en de stoere maar überschattige Julius nemen je mee doorheen hun wereld. Een witte deur, 2 guitige kleuters en kleurrijke kledij… meer heeft ze niet nodig. Een toppertje uit Nederland om te volgen!

 

 

 

@bookishbronte

bookishbronte

Een Engelse jongedame, Bronte (what’s in a name?) genaamd, is de vrouw achter en op de feed. Ze schrijft al boeken sinds ze haar 16e, studeert “publishing and creative writing” en schrijft voor de Huffington Post. Haar grote liefde; boeken spelen een hoofdrol in elke foto ze op Instagram plaatst. Met een beetje magie (aka photoshop) tovert ze elke keer weer een pareltje tevoorschijn. Het leuke is dat ze in haar stories telkens weer mooi uitlegt hoe ze tewerk gaat om het uiteindelijke resultaat te bekomen. Niet alleen leer ik veel bij over photoshop-trucjes, maar ze laat me telkens weer achter met hetzelfde gevoel… “ik moet dringend meer beginnen lezen”.

 

 

@cool_dudes_nz

cool_dudez_nz

Deze Nieuw-Zeelandse mama zet elke keer weer haar 3 zoontjes voor de lens, hun ongeloofelijke expressie en coole kledij vormen de rode draad doorheen haar feed. Hudson, Harper en Harvey moeten wel de stoerste Nieuw-Zeelandse kinderen zijn die ik ken (OK, het zijn de enige Nieuw-Zeelandse kinderen die ik ken, but you know what I mean…) en de typische zoenlipjes van Harvey doen mij elke keer weer smelten. Ook mijn kinderen komen graag over mijn schouder meekijken naar deze cool dudez. En onlangs liet ik mij inspireren voor een foto met Vic, Ferre en Zoë in ware “cool dudezse”- stijl.

 

cool dudez meulebeke

 

Welke accounts volgen jullie graag? Welke accounts verdienen volgens jullie een plaatsje in een volgend deel? En volgen jullie de bovenstaande al? 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs