Accessoires en musthaves, Lifestyle

What women want #3: de wishlist van An-Sofie!

Annasophia

Een wishlist… Welke vrouw heeft die niet. Lijstjes maken, items opslaan en kwijlend shoppen. Ik ben er zeker van dat ik de enige niet ben met een droomlijst die nu en dan eens aangevuld en afgevinkt wordt. Omdat het binnenkort weer cadeautjestijd is (juuj!) en we er zeker van willen zijn dat onze droomitems up-to-date zijn, post ik de komende weken telkens een nieuwe wishlist. Lijstjes van vrouwen zoals jij en ik, die sparen en dromen om hun musthave items te mogen afvinken of hopen op een perfect cadeautje onder de kerstboom. Ben jij ook zo’n vrouw die stiekem nieuwsgierig is naar “what women want”? Laat je alvast inspireren en vul zo je eigen wishlist aan. Vergeet het zeker niet te noteren en vakkundig ergens te laten rondslingeren in de hoop dat het opgepikt wordt. Of nog beter: stuur gewoon je wishlist door en inspireer op jouw beurt weer andere vrouwen! 

Dit is An-Sofie

Instamom, blogger, momboss en mama van de schattige Obe. An-Sofie stuurde me enkele weken geleden een wishlist door om bij weg te dromen. Omdat vrouwen mogen dromen van luxe en design, omdat het niet altijd praktisch of betaalbaar hoeft te zijn wilde ik dit lijstje zeker in deze reeks. Gewoon omdat wij vrouwen nu eenmaal van schone en dure dingen houden, ook al weten we dat de prijs (een ietsje) over-the-top is. Of we willen gewoon graag met zijn allen de lotto winnen… Ik geef haar graag het woord en laat ze vertellen wat er allemaal op haar droomlijstje staat.

An-Sofie:

Hello!

Ik ben An-Sofie, 26 jaar en moeder van de 3 maand oude Obe. Ik ben het soort moeder die je ziet sukkelen met veel te hoge hakken en een desingerhandtas aan haar arm. En een jonge moeder ook, dat vooral. Een heel bewuste keuze, want ik wou altijd jong mama zijn én de wederhelf is net wat ouder waardoor het ook gewoon tijd werd.

Naast moeder ook een crazy catlady (ik heb ook een hond die ik doodgraag zie, maar crazy catlady klinkt leuker 😉 ). Ik woon in het Oost-Vlaamse Oosterzele in een 100 jaar oud hoeveke. Heel charmant allemaal, maar ook nog veel werk aan. Dus 9 op de 10 keer hangt er stof en plaksel in mijn haar. (Nee, nog geen babykots. Fingers crossed!)

Naast moeder en crazy catlady ook zelfstandige. Ik geef social media opleidingen aan bedrijven en scholen. Mega leuk om te doen en die vrijheid is zalig! Mijn moederschapsrust loopt bijna op zijn einde en stiekem kijk ik er wel naar uit om me weer op wat projecten te smijten.

De wishlist van An-Sofie

 

Mijn wishlist is dan ook een mix van baby x lifestyle x interieur x werk. Nu nog de lotto winnen…

 

wishlist An-Sofie

 

1. Handtas- Louis Vuitton Pochette Metis (€ 1350) – al even op mijn wishlist, nu helaas amper nog te vinden. Prachtige praktische tas waar veel in past!
2. Laarzen – Balenciaga Giant Calf boots (€ 1995) – prachtige klassieker met iets edgy. En een zwarte boot heb je altijd nodig!
3. Eetstoel – iCandy Michair (€ 329) – Obe krijgt ook wat. Een schone eetstoel die hij vuil kan maken. Pretty perfect!
4. Designzetel – Eames Lounge chair (vanaf € 6750) – klassieker! Zou hier perfect in het interieur passen. Maar dat bedrag…
5. Huidverzorging – Philosophy Micro Delivery Peel (€ 70) – al zoveel positiefs hierover gehoord, maar dat bedrag… kuch.
6. iPhone X (€ 1329) – een handtas of een iPhone… keuze is dan snel gemaakt! Belachelijk veel geld voor zo’n toestel, dus gaat er waarschijnlijk nooit komen!
7. Filofax agenda (€ 97) – prachtig dik leer in het roze. Maar in de Action kan ik ook een agenda kopen voor een fractie van de prijs. Onnutige uitgave dus!
8.Krabpaal – Torre cat (€ 500) – ik hou van mijn beesten, maar hun krabpaal is verschrikkelijk. Prachtig designexemplaar – jammergenoeg belachelijk duur.
9. Stalen ramen (wil je niet weten) – Ik hou van ons huis, maar met stalen ramen zou ik er net wat meer van houden. Jammergenoeg zo zo duur. Nog even dromen dus.

 

Benieuwd naar meer An-Sofie? Je kan me altijd volgen op mijn blog en Instagram. (En vergeet geen hallo te zeggen!)

Nu is het aan jou!

Misschien begint het ook te kriebelen om een wishlist op te maken en misschien zelfs door te sturen als je al deze leuke items ziet. Je hoeft zeker niet te twijfelen. Wat het ook kost, wat het ook is… zolang jij het graag zou krijgen, kopen of winnen dan kan het. We mogen tenslotte dromen, ook al gaat het vaak over kleine dingen zoals bij Liesbet. Of misschien denk jij net groots zoals An-Sofie? Het kan allemaal, ik ben alvast nieuwsgierig naar jouw droom-items van dit moment.

Is het iets voor jou? Mail mij dan op info@zegmaarbabs.be of via contacten met het volgende:

  • Stel jezelf kort voor + foto
  • Som een 10-tal items op (vergeet omschrijving en kostprijs niet) + foto
  • Vertel waarom het item op jouw lijstje staat

Mijn wishlist kun je trouwens hier terugvinden. Voel je je geïnspireerd, twijfel dan vooral niet… ik ben alvast benieuwd.

 

Wat vinden jullie van de wishlist van An-Sofie? Welke items zouden jullie ook graag willen. Durven jullie ook te dromen van te dure dingen? Of doen jullie gewoon niet aan lijstjes?

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs