(kids)fashion, Accessoires en musthaves, Lifestyle

What women want #2 : de wishlist van Liesbet!

Liesbet

Een wishlist… Welke vrouw heeft die niet. Lijstjes maken, items opslaan en kwijlend shoppen. Ik ben er zeker van dat ik de enige niet ben met een droomlijst die nu en dan eens aangevuld en afgevinkt wordt. Omdat het binnenkort weer cadeautjestijd is (juuj!) en we er zeker van willen zijn dat onze droomitems up-to-date zijn, post ik de komende weken telkens een nieuwe wishlist. Lijstjes van vrouwen zoals jij en ik, die sparen en dromen om hun musthave items te mogen afvinken of hopen op een perfect cadeautje onder de kerstboom. Ben jij ook zo’n vrouw die stiekem nieuwsgierig is naar “what women want”? Laat je alvast inspireren en vul zo je eigen wishlist aan. Vergeet het zeker niet te noteren en vakkundig ergens te laten rondslingeren in de hoop dat het opgepikt wordt. Of nog beter: stuur gewoon je wishlist door en inspireer op jouw beurt weer andere vrouwen! 

 

Dit is Liesbet

Liesbet houdt van mode en van lijstjes. Net als ik dus. Komt goed uit. Het hele jaar door slaat ze dingen op die ze ergens tegenkomt, zo wil ze er zeker van zijn dat ze niks vergeet als het moment van cadeautjes er is. Ik geef haar graag het woord en laat ze vertellen wat er allemaal op haar droomlijstje staat. Jullie kunnen trouwens deze fijne dame volgen op instagram onder de naam @liesbet_dm.

Liesbet :

Een lijstje is gemakkelijker dan jezelf voorstellen, maar ik doe toch een poging…

Mijn naam is Liesbet, (al kennen velen me als Lies), ik ben 31 jaar, 11 jaar samen met Steven, de man van mijn leven, waarvan 5 jaar gelukkig getrouwd. Ik heb 2 kindjes, Felix is 3,5 en Liene is 21 maanden. Ik droom stiekem wel van een derde.

 

De wishlist van Liesbet

 

wishlist Liesbet

 

 1. Fietstas – Basil (€39,99) – Nu de kindjes wat groter zijn en ze beiden gemakkelijk in een fietsstoeltje kunnen zitten, gaan we liever zo op stap dan met de fietskar. Omdat we toch vaak nog wat mee willen nemen, leek zo een fietstas me wel handig. Ook voor de rit naar school met 2 boekentasjes volgend jaar…
 2. Krultang – Lidl (€39,99) – Ik heb dun haar en droom van krullen. Met zo een krultang kan ik, als ik geduld heb, krullen maken die blijven.
 3. Mommy bag – Childhome (€99,95) – Deze staat al lang op mijn lijstje. Het lijkt me een leuke voor veel gelegenheden.
 4. I- lash zwarte mascara (niet waterproof)- Dior (€35,5) – Ik ben een grote fan van de mascara’s van Dior, daar kan je mij echt altijd heel blij mee maken.
 5. Koffietas(jes) voor ’s ochtends – Dresz (€8,95 per stuk) – Ik drink ’s morgens graag een tasje koffie met veel melk. Niet altijd even rustig want de ochtenden zijn vaak druk, maar een mooie tas kan me altijd net wat meer laten genieten.
 6. Ons gezinnetje in houten popjes – Studio Poppe (€13-€16) – Ik koop niet meer veel accessoires voor ons huis nu we kindjes hebben, maar deze zouden echt wel mooi staan.
 7. Mintgroene keukenhanddoek – Sissy-Boy (€9,99) – Onze handdoeken in de keuken zijn aan vervanging toe, en deze kleur zou echt mooi staan.
 8. Cultuurcheques C-mine – Ik hou wel van een avondje cultuur, en als ik daar niet ver voor moet rijden, dan ben ik nog meer fan.
 9. Bril – Ace&Tate (€98) – Ik heb een nieuwe bril maar kon zo moeilijk kiezen. Deze bril blijft maar door mijn hoofd spoken dus kon ik niet anders dan hem op mijn lijstje zetten.
 10. Koffiezet – Nespresso (€138,95) – Voor lekkere koffie ’s morgens, en vooral omdat mijn man er al zo lang van droomt
 11. Jurkje met rushes – Mango (€49,99) – Sinds ik mama ben koop ik veel minder voor mezelf en ook een pak minder duur. Deze leek me een gemakkelijk jurkje dat mijn buikje verbergt en ik zowel met sneakers als met een hakje kan dragen
 12. Kom facing food – it’s a Roel (€33,95) – We hebben het meest basic servies dat er maar is, en dat is prima, zeker nu de kindjes nog zo klein zijn. Maar als ik dit servies zie, dan durf ik wel dromen!
 13. Mademoiselle Rochas – eau de parfum (€45) – Mijn fles parfum begint te minderen en dan begint de zoektocht naar een nieuwe geur.

  Nu is het aan jou!

Misschien begint het ook te kriebelen om een wishlist op te maken en misschien zelfs door te sturen als je al deze leuke items ziet. Je hoeft zeker niet te twijfelen. Wat het ook kost, wat het ook is… zolang jij het graag zou krijgen, kopen of winnen dan kan het. We mogen tenslotte dromen, ook al gaat het vaak over kleine dingen. Of misschien denk jij net groots? Het kan allemaal, ik ben alvast nieuwsgierig naar jouw droom-items van dit moment.

Is het iets voor jou? Mail mij dan op info@zegmaarbabs.be of via contacten met het volgende:

 • Stel jezelf kort voor + foto
 • Som een 10-tal items op (vergeet omschrijving en kostprijs niet) + foto
 • En vertel waarom het item op jouw lijstje staat

Mijn wishlist kun je trouwens hier vinden en misschien post ik de volgende keer wel de jouwe. Ik kijk er alvast naar uit.

 

Wat vinden jullie van het droomlijstje van Liesbet? Inspiratie gevonden? Welke items vonden jullie leuk of misschien hebben jullie al iets dat op haar lijstje staat? 

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs