(kids)fashion, Accessoires en musthaves, Lifestyle

What women want #4: de wishlist van Stephanie!

Miss Pixie

Een wishlist… Welke vrouw heeft die niet. Lijstjes maken, items opslaan en kwijlend shoppen. Ik ben er zeker van dat ik de enige niet ben met een droomlijst die nu en dan eens aangevuld en afgevinkt wordt. Omdat het binnenkort weer cadeautjestijd is (juuj!) en we er zeker van willen zijn dat onze droomitems up-to-date zijn, post ik de komende weken telkens een nieuwe wishlist. Lijstjes van vrouwen zoals jij en ik, die sparen en dromen om hun musthave items te mogen afvinken of hopen op een perfect cadeautje onder de kerstboom. Ben jij ook zo’n vrouw die stiekem nieuwsgierig is naar “what women want”? Laat je alvast inspireren en vul zo je eigen wishlist aan. Vergeet het zeker niet te noteren en vakkundig ergens te laten rondslingeren in de hoop dat het opgepikt wordt. Of nog beter: stuur gewoon je wishlist door en inspireer op jouw beurt weer andere vrouwen!

 

Dit is Stephanie

Stephanie leerde ik kennen op een Bullet Journal workshop die ze organiseerde vorig jaar, als groentje leerde ze me de basisregels en het gebruik van deze planningsmethode. Ik las al een tijdje haar blog en was altijd al gefascineerd door haar creativiteit. Naaien, schrijven, Bullet Journals en juwelen maken, ze kan het allemaal.  Een ware creatieve tornado die meer lijstjes heeft dan uren op een dag. Altijd in de weer met haar workshops, Facebookgroep, of webshop. Het lijstje die ze samenstelde is dan ook origineel en verrassend met leuke items om haar talenten nog verder te kunnen laten ontplooien. En zoals ik had verwacht mocht Harry Potter zeker niet onbreken . Ik laat nu Stephanie even aan het woord om meer over zichzelf en haar creatief lijstje te vertellen. Jullie kunnen Stephanie trouwens ook volgen op instagram als @misspixie1990, waar je al haar talenten kan bewonderen.

Stephanie:

Ik ben Stephanie, 27 jaar en ik blog sinds vier jaar op Miss Pixie’s blog. Het begon als een puur creatieve blog en evolueerde naar een persoonlijke blog met een creatieve twist. Ik ben opvoedster in hoofdberoep en creatieve duizendpoot in bijberoep. Naast de blog is er ook een webshop, geef ik workshops, beheer ik de Facebookgroep Bullet Journal België en ben ik freelance content creator. Ik hou van organiseren en lijstjes en had dus geen probleem met het delen van deze wishlist 😉

 

De wishlist van Stephanie

 

Wishlist stephanie

 

1. Cadeaubon lingerie – Hanne Vandersteen (vanaf 45 € ) – Hanne is ook een creatieve ondernemer en ik ben echt verliefd op de prachtige lingerie die ze maakt. Er is zo veel keuze aan moois op maat dat een cadeaubon de beste optie is.
www.etsy.com/shop/hannevandersteen

2. Wenskaarten abonnement – seizoenbox Withloov (35 €) – Withloov maakt de prachtigste kaarten en stationary en met een abonnement op hun seizoensbox krijg je 4 keer per jaar een heleboel leuks in de brievenbus. En ik vind het wel handig om altijd een mooi kaartje in huis te hebben.
www.withloov.be/abonnementen

3. Harry Potter Studios  en citytrip – Londen (ticket studio 39 €) – Ik ben een enorme Potterhead. En een tripje naar de studios staat al heel lang op mijn wishlist. Net als Londen bezoeken trouwens.
www.withloov.be/abonnementen

4. Boeken deel 3 & 4 Nicholas Flamel-reeks – Micheal Scott (12.50 €) – Ik kreeg het eerste boek ooit voor kerst en was direct verkocht. Al heel snel had ik het vervolg in mijn bezit. Vorig jaar kocht ik op het boekenfestijn wat ik dacht dat deel 3 & 4 was, maar dan 5 & 6 bleken te zijn. Dus ik wil graag de collectie vervolledigen in de juiste uitgaves: Nederlandstalige hardcovers.

Deel 3 en Deel 4

5. Boek + werkboek #Girlboss – Sophia Amoruso (8.99 € + 13.99 €) – Sinds ik ook een creatief ondernemer ben, lijkt dit boek (en het nieuwe werkboek!) echt wel een musthave in mijn boekenkast. Want je kan nooit genoeg lezen en leren!

Boek en werkboek

6. Creatieve workshop – cadeaubon (handlettering Helen B. 75 € / naaiworkshop Veritas 75 €)
Ik geef niet alleen workshops, ik hou er ook van om ze te volgen. Alleen komt dat daar het laatste jaar niet echt meer van. Dus een cadeaubon voor een naaiworkshop, workshop handletteren, … lijkt me de ideale motivatie!

Workshop handlettering en workshop naaien

7. Laptop – merk valt nog uit te zoeken ( € variabel) – In de categorie “dure aankopen” staat een nieuwe laptop. Ik heb mijn laptop al een vijftal jaar en hij werkt nog, maar is traag en loopt regelmatig vast. Ik koos in de tijd voor een tablet-pc omdat die klein was en makkelijk mee te nemen. Maar nu met het bijberoep zou een groter scherm best wel handig zijn.

8. Vulpen – Parker (15,15 €) – Een nieuwe vulpen staat hier ook al even op de verlanglijst. Als kind had ik er eentje van Parker met Tweety er op en ik herinner me nog hoe goed die in de hand lag. Dus zo een exemplaar zou wel fijn zijn. Maar we laten Tweety achterwege en gaan voor een simpele zwarte pen.
www.bol.com/nl/p/parker

9. Cameratasje – Instax (14€) – Een tweetal jaar geleden kreeg ik van het lief een Instax mini cadeau voor mijn verjaardag. Ik neem die niet zo vaak mee omdat ik bang ben om hem te beschadigen. Dus een leuk meeneem-tasje zou daar wel verandering in brengen.
www.hema.be

10. Räskog trolly – Ikea (39.95€) – Echt prachtig vind ik deze trolly’s van de Ikea. En het zou perfect staan naast mijn bureau om al mijn Bullet Journal benodigdheden bij de hand te hebben.
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/50331762/ 

 

En nu is het aan jullie!

Misschien begint het ook te kriebelen om een wishlist op te maken en misschien zelfs door te sturen als je al deze leuke items ziet. Je hoeft zeker niet te twijfelen. Wat het ook kost, wat het ook is… zolang jij het graag zou krijgen, kopen of winnen dan kan het. We mogen tenslotte dromen, ook al gaat het vaak over kleine dingen zoals bij Liesbet en Stephanie. Of misschien denk jij net groots zoals An-Sofie? Het kan allemaal, ik ben alvast nieuwsgierig naar jouw droom-items van dit moment.

Is het iets voor jou? Mail mij dan op info@zegmaarbabs.be of via contacten met het volgende:

  • Stel jezelf kort voor + foto van jezelf
  • Som een 10-tal items op en voeg een schermafbeelding en/of link toe
  • Vertel waarom het item op jouw lijstje staat

Mijn wishlist kun je trouwens hier terugvinden. Voel je je geïnspireerd, twijfel dan vooral niet… ik ben alvast benieuwd.

 

Wat vinden jullie van de Stephanie’s wishlist? Welke items zouden ook wel op je lijstje kunnen prijken. Zijn jullie ook zo creatief of net niet? En krijgen jullie eigenlijk graag cadeaubons?

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs