Uncategorized

10 sneaker-crushes voor boys

Jongens en hun sneakers… ze zijn onafscheidelijk. Bij ons is dat ook zo. En het is helemaal niet verwonderlijk want ze matchen bij zowat elke outfit, zijn gemakkelijk om aan te trekken en heel comfortabel om te dragen. En dat ze een echte trend zijn is natuurlijk leuk meegenomen. Deze zomer zullen deze sneaky bastards zeker de schoenenkast binnensluipen, want hun must-have gehalte is groot.

Witte sneakers : Wie dacht dat wit na vorige zomer passé ging zijn heeft het mis, wit blijft een hit. Vooral de all- time favorites Adidas en Converse gaan we terug zien.

all-over prints: Star Wars, mieren, bananen… Je kunt het zo gek niet bedenken of je ziet ze voorbijkomen. Speels met een vleugje humor, ideaal voor de  guitige jongens.

retro sneakers: De Hamburg van adidas, Club 85 van Reebok en de Air Max 90 van Nike zijn een aantal van sneakers die een comeback maken. Ook De Classic Suède van Puma is hipper dan ooit met zijn zachte suède bovenwerk.

Fluo en kleurschakeringen: De opvallendste trend zijn de fluo accenten op de zool, hiel of het logo. Maar ook het fade-effect van kleur naar wit. You love it or you hate it (and I love it 😉)

Verrassende samenwerkingen: Iconische sportmerken en kindermodelabels slaan de handen in elkaar, met een waanzinnig resultaat als gevolg. Puma X Tiny Cottons en Adidas X Mini Rodini deden het en verwacht je maar aan een run, er snel bij zijn is de boodschap. Voor wie naast de collab- collectie tussen Puma x Tiny Cottons greep, deze winter werken ze nog 1 maal samen 🙌.

Running sneakers: De running sneakers stonden eigenlijk aan het begin van de ontwikkeling van de athletic trend en ook dit seizoen worden vele hardloopstijl sneakers omgedoopt tot unieke exemplaren. Denk maar aan Nike, New Balance of Munich Runners.

Ik ben alvast enthousiast en omdat ik dan ook graag mijn enthousiasme met jullie deel  zet ik even mijn favorietjes op een rij. Het zal moeilijk kiezen worden, dus ik denk dat vooral de prijs de doorslag zal geven 😆

  1. Star Wars sneakers SVNTY (l’histoire de Célèste)
  2. Jarret (l’histoire de Célèste)
  3. Rondinella met mierenprint (Torfs)
  4. Victoria (l’histoire de Célèste)
  5. Munich Runners (hippe schoentjes)
  6. Momino (verduyn)
  7. Puma X Tiny Cottons (Puma)
  8. Adidas X Mini Rodini (Adidas)
  9. New Balance (New Balance)
  10. Veja (Veja store)

Welke sneakers zijn jullie favorietjes?

Life is short… by the damn shoes 😉

Babs

Deze blogpost werd niet gesponsord, alles is mijn eigen smaak en keuze.