Home Made, Lifestyle, mishmash

Coole DIY met de YOUseries van Bosch

bewaarplaats voor boeken, notitieboekjes en schrijfgerei

Eerlijk is eerlijk. Ik heb twee linkerhanden. Knutselen, DIY projecten, powertools hanteren,… het is niet echt aan mij besteed. Dus toen ik eind oktober richting Nederland reed voor een DIY workshop mét powertools van YOUseries was ik behoorlijk nerveus. Dat ik er wel niks van zou bakken sprak voor zich. I couldn’t be more wrong.

Workshop “hippe toolbox” met de YOUseries van Bosch

Of ik zin had om de nieuwe YOUseries van Bosch te komen testen op een gezellige workshop in het wondermooie paveljoen “Het Houtse Meer“? Ik heb er eerlijk gezegd enkele dagen moeten over nadenken, maar ik nam me onlangs voor om meer uit mijn comfortzone te stappen, dus hapte ik toe. Ik zou dat klusje wel eens gaan klaren en mijn lief en kinderen met verstomming doen slaan met mijn hippe toolbox. Hoopte ik toch…

Zo kwam het dus dat ik ergens eind november samen met Instagram fenomeen en vriendin Evy Saerens de grens met Nederland overstak en me overleverde aan wat komen zou. De onzekerheid begon me parten te spelen toen ik de toolbox te zien kreeg en we werden begeleid naar onze werkplek. Een schroefboormachine, schuurmachine, hamer, rolmeter, zaag, vijzen,… ik begon toen toch wat te zweten. Maar dankzij de duidelijke handleiding en perfecte begeleiding ( en misschien een kleine interventie hier en daar) staat hier nu een toolbox op mijn kast. Ik geef maar even mee dat mijn lief grote ogen trok. Ok, misschien duidde hij me lachend op een schoonheidsfoutje hier en daar, maar hij vond het alleszins knap dat uitgerekend ik dit in elkaar kon knutselen.

YOUseries Bosh workshop Toolbox

En nu thuis aan de slag met Bosh!

De YOUseries van Bosch zijn zo handig in gebruik dat ik ze nu zelfs gebruik voor kleine projectjes thuis. Zoals de 3 dibonds die al een half jaar op de kast staan te wachten op een plekje aan de muur. Nu kon ik dit klusje eindelijk zelf klaren. En het kriebelt om met meer DIY projecten te beginnen. De kinderen willen dolgraag een vogelkastje voor koolmeesjes in de tuin, dus ik hoop binnenkort dit zelf in elkaar te kunnen timmeren. Dan zal ik nogal moederpunten scoren! Maar ik ben vooral op zoek naar een leuk DIY project voor onze (toekomstige) woonkamer, op All About DIY dé plek voor inspiratie, heb ik hier en daar al wat gezien waar ik me binnenkort zal aan wagen. I’ll keep you posted!

bewaarplaats voor boeken, notitieboekjes en schrijfgerei
Onze keukenwand

Maar zo trots op deze toolbox.

De toolbox kreeg een mooi plekje in huis, maar werd ook onlangs door mijn kinderen opgeëist voor Halloween. Die hadden namelijk een vermoeden dat er daar wel eens heel veel snoep zou in passen, en ze kregen nog gelijk ook!

Trick or treat met de toolbox
Trick or treat met de toolbox

B.

Dit artikel kwam tot stand dankzij een samenwerking met Bosch. Krijg nu een extra accu bij de bestelling van een powertool uit de YOUseries