Disclaimer en privacy

 

Zeg.maar.Babs is onderdeel van S.J.Projects

gevestigd in Meulebeke, België

Ondernemingsnummer BE0680.732.835

 

Disclaimer

Hier zet ik even alles op een rijtje wat we jullie garanderen, waar we voor staan en hoe we omgaan met sponsoring. Transparantie dragen wij hoog in het vaandel en we weten dat jullie dit appreciëren. 

  • Alle teksten en foto’s zijn persoonlijk en behoren tot deze persoonlijke blog. Niks uit deze blog mag overgenomen worden zonder onze toestemming. Interesse in een tekst of foto? Neem contact met ons op en we kijken samen of het al dan niet kan.
  • Elk artikel is uit persoonlijke ondervinding geschreven. We nemen geen opgelegde tekst over en we beoordelen artikelen/service altijd neutraal.
  • Als een artikel tot stand kwam door een samenwerking/sponsoring/reclame, dan wordt dit eerlijk aangegeven. We volgen de richtlijnen zoals FOD Economie ze ons voorschrijft.
  • Toegestuurde artikelen bieden geen garantie op een positieve review.
  • Winacties worden enkel georganiseerd met producten/services waar we volledig achterstaan en waar we ook heel blij van worden dat we ze mogen uitdelen zonder dat we er zelf voordeel uit halen.  Elke winnaar wordt eerlijk en met een online lotingsysteem aangeduid. De winnaar wordt altijd persoonlijk verwittigd en indien de winnaar zijn prijs niet claimt dan wordt er opnieuw geloot. De persoonlijk gegevens verkregen door deelname aan een wedstrijd worden nooit voor commerciële doeleinden gebruikt en worden na het verlopen van de wedstrijd niet meer bijgehouden. Het gewonnen product kan door derden verstuurd worden (winkel of PR-bureau) en we kunnen dan ook niet instaan voor beschadiging bij verzending of verkeerde levering.
  • Op de website staan vaak zogenaamde affliate- en referallinks. Dit betekent dat we een (kleine) vergoeding krijgen zodra iemand zich aanmeld of iets koopt via deze link. Het gaat meestal om producten die te koop worden aangeboden via het bol.com partnerprogramma. Een voorbeeld van affliatelinks is de boekenlijst/wishlist op de homepage. NIET alle links die we vermelden in blogposten zijn verbonden aan een vergoeding. We zijn soms ook gewoon heel enthousiast over zaken waar we 0,0 eurocent voor krijgen. Indien dit wel zo zou zijn dan wordt er altijd melding van gemaakt volgens de richtlijnen van FOD Economie, hetzij bovenaan of onderaan de post. Maar de vergoeding is alvast nooit de motivatie voor het vernoemen van dit product.
  • Reacties op een blogpost zijn leuk om te lezen, maar we behouden ons het recht om onterechte opmerkingen, kwetsende of racistische reacties te verwijderen. Indien je voor de eerste keer een reactie plaatst dan keuren wij die eerst goed. Links die niks te maken hebben met het artikel worden ook niet getolereerd. Bij een reactie wordt alleen je naam getoond, email en (anoniem) IP-adres worden enkel achter de schermen opgeslagen en niet voor commerciële doeleinden gebruikt, noch doorgegeven aan derden.

Privacy

Wij vinden jouw privacy belangrijk en willen transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over jouw rechten in het beheren van die informatie. 

Om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld door de General Data Protection Regulation (GDPR), een wet die is aangenomen in de Europese Unie, volgt hieronder een privacyverklaring. En omdat wij vinden dat lezers van Zeg.maar.Babs recht hebben op deze bescherming, voeren we deze richtlijnen door. Wij beschermen jouw persoonsgegevens. We hebben die gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen.

  • We maken gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren, voor zowel jij als bezoeker als wij ‘makers’.
  • Voor de statistieken gebruiken we Google Analytics. We gebruiken de cijfers om bezoekersaantallen en het verkeer naar de blog te analyseren.
  • Google Analytics houdt voor 14 maanden volgende gegevens bij: anoniem IP-adres, geslacht, leeftijdscategorie, hoe lang je kwam lezen, wanneer je kwam lezen en welke blogposten je las. Ook locatie, besturingssysteem, netwerk, type apparaat kunnen we nagaan. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en niet doorgegeven aan derden. Hoe jullie tot bij ons kwamen weten we ook graag. Is dit via sociale media, Google of een andere website? Dat kan GA ons ook vertellen.
  • We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waar naar wordt gelinkt en hoe zij met privacy omgaan.

Heb je nog vragen na het lezen van deze serieuze boterham? Neem dan gerust contact op info@zegmaarbabs.be

 

Photo by Kai Brame on Unsplash