Uncategorized

Een sportieve zomercollectie voor jullie filou’s

Voor de #OOTD van deze week snuisteren we eens in de nieuwe zomercollectie van Filou & Friends. Wie graag comfortabele stuks in fijne en aangename stoffen koopt voor de kinderen maar niet wil inboeten in trendy en mooie designs, zit bij Filou zeker goed. Al jaren staan ze garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en wordt er door hun vaste klanten telkens reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe collecties (en lookbooks).

the green team

Alhoewel de voorjaarscollectie nu al een goede 3 maand in de winkelrekken hangt, werden er toch nog enkele nieuwe stuks aan de collectie toegevoegd. Sinds begin april vind je de “the green team” collectie exclusief in de flagstores (filou & friends) en webshop terug. De collectie is geïnspireerd op de populaire sporttrend en krijgt groen als hoofdkleur. De stuks ogen speels, sportief en comfortabel. Ideaal voor een actieve zomervakantie.

de flamingo jurk is terug

En nog meer goed nieuws! De flamingojurk is back! De zwarte overgooier met flamingoprint was in een mum van tijd uitverkocht begin dit jaar. Hij werd namelijk wegens fabricagefout uit de collectie gehaald. Het werd een collectors- item maar kan nu uiteindelijk toch in je dochters kleerkast belanden.

snel zijn is de boodschap

Hou je van een streepje, flamingo’s of  groen dan zit je bij deze collectie goed. De stuks zijn verkrijgbaar van 2 – 10 jaar en hier  te bestellen. Op mijn verlanglijstje staan de streepjes shirts en de overgooier met flamingo’s. En het leuke is dat de prijs ook heel goed meevalt. Er vlug bijzijn is de boodschap want uit ervaring weet ik dat de jurkjes vaak heel snel uitverkocht zijn.

 

 

Babs

Deze blogpost werd niet gesponsord, dit artikel werd uit eigen interesse geschreven.