Personal

Hoe zit het ondertussen met die 40 blogposten?

Enkele weken geleden konden jullie hier lezen dat ik deelneem aan #40dagenbloggen. Sommige mensen verklaarden mij  niet goed wijs, anderen vonden het vooral tijdsverspilling… Kortom weinig mensen zagen er het nut van in. Ik begrijp dat wel een beetje, klinkt ook wat onrealistisch. 40 dagen na elkaar een blogpost publiceren, terwijl de huishoudelijke taken , het werk en de zorg voor de kinderen gewoon doorlopen. Daar moet ge toch goed zot voor zijn. Maar gelukkig doet zot zijn geen zeer. 

 

Hoe zit het nu?

We zijn 4,5 weken ver en ik ondertussen 4 skipdagen in. 4 op 4 weken, das goed op schema toch. Dat wil zeggen dat ik nog 2 jokers heb om in te zetten ergens in die laatste anderhalve week. Maar het hoeft natuurlijk niet. Niet slecht hoor ik je denken. Nu moet je weten dat de motivatie wat ver te zoeken is de laatste dagen. De laatste loodjes en zo. Het late bloggen en de stress voor die zoveelste blog begint wat door te wegen. Nee, er zal hier geen politie aan de deur komen kloppen als ik het niet haal en neen de wereld zal niet vergaan, maar ik zou deze uitdaging toch echt graag tot een goed einde brengen. Dus ik laat me niet kennen. Slapen kunnen we na Pasen ook. Alhoewel, het is dan paasvakantie. Schrap die voorlaatste zin. Slapen kunnen we ook als we in pensioen zijn, met een slaappilletje. Voor de mensen die mij IRL ergens tegenkomen; die wallen zijn #40dagenwallen en ik praat wat in kortzinnen. Niet schrikken, komt goed. Geef mij gewoon een wit wijntje of zo.

 

En ondertussen

Ondertussen neem kruip ik even van achter mijn computer. Terwijl jullie dit lezen ben ik namelijk aan het genieten van een paar dagen hotelleven aan het zeetje. Denk 5 gangen diner en royaal ontbijt, denk witte lakens en no kids. Wil ik wel terug naar huis? Moet wel, de reparateur van de vaatwasmachine komt. En die willen we niet missen. Ergens tussen 8 en 18u, mijn god. *Rollende ogen* Maar ik ga dus even frisse zeelucht opsnuiven, arm in arm met het lief (al doet ie dat niet graag, is voor ouwe mensen) op den dijk, crèmeke eten of ne wafel met warme choco en hopelijk komt de inspiratie terug. Want zeg nu zelf, hoeveel zever kan een mens eigenlijk verkopen op 40 dagen tijd. Zonder foto’s, want daar heb ik geen tijd voor. Godzijdank hebben we de reeks rond ouderzonden en onze eigen zomerreeks nog om op terug te vallen. Stiekem vind ik het ook leuk om te zien waar de andere bloggers mee  bezig zijn op dit moment. Al heel wat vulde de #whataboutyoublogger – vragenlijst in en de foto’s onderaan zijn het bewijs dat ik zeker niet de enige late-night blogger ben. You rule guys! Maar om even terug te keren naar deze blog hier; geen idee wat er de komende dagen nog zal verschijnen op deze website maar de laatste dag heb ik wel een verrassing voor jullie om dit te vieren 🙂 Kom zeker kijken!

 

Maar voor nu

 

 

En nevermind de uitgelichte afbeelding… ik drink geen koffie en ik draag geen hoed. Ziet er gewoon cool uit. Cooler dan mijn wallen, that is.

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs

 

 

 

#40dagenbloggen, blogpost 33/42, skipdagen 4/6