Uncategorized

OOTD #babscrazycrew: The Animals Observatory

#babscrazycrew the animals observatory

Dat ik van mooie kinderkleren hou, is een understatement. Webshops, magazines en tweedehandsgroepjes bekijken doe ik soms wat teveel en ik kan geen kinderwinkel voorbij zonder binnen te springen. Daarom hou ik hier op de website een klein plaatsje vrij voor dat extra beetje kleur, de zachtste stoffen en de fijnste prints. Met nu en dan een shoutout van de coolste merken en de leukste webshops. Gewoon omdat ik hiervan hou en omdat ik dit graag met jullie deel.

 

Die keer dat ik geluk had

Soms kan een mens al een chance hebben. Ik die nooit iets win, mocht opeens voor 150 eur aan kinderkleding shoppen bij Babyshop.com dankzij een wedstrijd op Instagram. Samen met @evy_saerens en @Liesellove.be mocht ik mij laten gaan op de coolste webshop van Europa. Ik was al klant bij Babyshop.com, dus ik kende hun goeie service en ZEER uitgebreid assortiment aan kinderkleding en accessoires (dus niet alleen babyspullen zoals de naam wellicht doet denken). Ze verkopen vaak nog dat ene onvindbare stuk, die overal lijkt uitverkocht te zijn. En ik ga ook met de regelmaat van de klok op hun website kijken naar wat nieuw is. Dat ik blij was is dus een beetje van een understatement.

T.A.O.

Afkorting voor het merk The Animals Observatory. Een Spaans merk die eerlijkheid en speelsheid en comfort hoog in het vaandel draagt. De ontwerpster Laia was voormalig creatief directeur bij Bobo Choses voor ze haar eigen kledinglijn uit de grond stampte. Ze creëert unieke kledij gebaseerd op haar eigen filosofie van een oud motto die ze ook vaak aan haar eigen kinderen herhaalt “be a good animal, be true to you instincts”.

Voor de collectie SS18 haalde Laia o.a. haar inspiratie uit de kunstwerken van David Hockney, Fairfield Porter, posters van grafisch ontwerper Jerzy Treutler, de komeet Halley, de streetstyle van de jaren ’70, Amerikaanse Politici uit de jaren ’60,…en al die invloeden bracht ze samen in een kleurrijke en boeiende collectie waar kinderen zich goed in voelen.

 

#babscrazycrew

Ferre: T-shirt T.A.O. , short H&M, sneakers Adidas /Zoë: Jumpsuit T.A.O., sandalen GAP /Vic: Tanktop T.A.O., short Bandy Button, sneakers Adidas 

 

 

 

En ondertussen zijn jullie ook eens getuige van hoe een fotoshoot hier gebeurt en hoe we tot de uiteindelijke foto kwamen die ik die dag op Instagram en Facebook postte. Dat is de onderste foto van de reeks.  En natuurlijk kocht ik nog meer dan dit maar dat is voor een volgende keer 😉

 

Babyshop.com is een Zweedse webshop, shop je het merkje liever in België dan kan dit o.a. hier en hier.

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs

 

 

 

 

Deze blogpost kwam er niet in opdracht van babyshop.com of T.A.O. Ik ben gewoon superblij dat ik eens iets won en dolverliefd op het merkje.