Uncategorized

OOTD Zoë: Hôtel Bonheur

OOTD Hotel Bonheur/ zeg.maar.babs

Het was al een tijdje geleden dat ik een OOTD deelde op de blog. En toen ik de foto’s van Zoë zag passeren terwijl ik door mijn telefoon scrolde leek het me wel leuk om het nog eens te doen. Gewoon omdat het bijna lente is en het kriebelt om die nieuwe outfits uit de kast te halen. Want we zijn die dikke truien en laarsjes wat beu geworden. Ik verlang naar vrolijke kleuren en lichtje stofjes, blote benen en sandaaltjes. Maar ik vrees dat dit er nog niet meteen zit aan te komen. Maar we zijn al blij met dat voorzichtige lentezonnetje…

De foto’s zijn genomen net voor ze met haar broertje ging logeren bij oma en opa. De lentezon, een leuk plekje langs de weg en Zoë die dolenthousiast was voor haar logeerpartijtje. Het perfecte moment voor een foto. En Zoë die vond dat duidelijk ook.

 

 

Trui: Bon Appétit!/Tiny Cottons – thewonderyears.be

Broek: Riblegging met zak marineblauw – Zara.com

Sneakers: Esplar Leather Extra White Natural – Veja-store.com

Valiesje: Suitcase Mini Seahorse/ Jeune Premier – Jeunepremier.be

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs