Uncategorized

Shoptip: Mini Bonito mét GIVE AWAY!

Ik heb iets met webshops en kinderkleding, dat was al lang duidelijk.  Als twee sterke vrouwen in het diepe springen en iets prachtigs creeëren dan ben ik er natuurlijk als de kippen bij. Laat dat nu net de reden zijn waarom ik deze webshop voor babykleding en de twee zusjes achter Mini Bonito aan jullie wil voorstellen. 

Even kennismaken

IMG_1174

Evelien en Katrien zijn twee zussen uit Meulebeke die sinds begin maart samen de webshop voor babykleding (0-2 jaar)  “Mini Bonito” hebben opgestart. Evelien (28) werkt in de tegelsector waar ze instaat voor toonzaal en administratie. Totaal niet sportief (zoals ze zelf zegt), shopper in hart en nieren en altijd te vinden voor een uitje onder vriendinnen. Katrien (26) werkt net als haar zus in de vloersector (weliswaar in een ander bedrijf) maar is verantwoordelijk voor laminaat en parket. Ze studeerde voor vertaler/tolk Engels-Spaans en ging een half jaar op Erasmus naar Valencia.

Het was dan ook tijdens een citytrip naar Valencia dat Evelien en Katrien op het idee kwamen om” iets te doen” rond babymode.  Op zoek naar een geboortecadeau voor een zwangere vriendin, botsten ze op een winkeltje die babykledij verkocht.  Ze werden op slag verliefd op de stijl van de Spaanse merkjes uit de collectie; romantisch, lieflijk, zacht en met een bepaalde retro-feel. “Waarom verkopen ze zoiets niet bij ons?” vroegen ze zich af en  op dat  moment ontstond de droom voor een eigen webshop. Een webshop exclusief voor kinderen van 0-2 jaar met unieke Spaanse merkkledij, waarnaar de naam Mini Bonito dan ook verwijst.

Mini Bonito pop-up en webshop

Het bleef niet bij dromen alleen. Eenmaal in België besloten Evelien en Katrien om van hun droom, hun toekomst te maken. Ze doorbladerden vele catalogussen, besloten welke stijl ze gingen aanbieden, contacteerden leveranciers, dachten na over een naam en nog honderden andere knopen werden doorgehakt. Zo kozen ze bewust  voor een  webshop omdat er daar minder investering voor nodig was en ook beter te combineren viel met hun dagelijkse job.

Voor de webshop effectief online ging, openden ze een pop-upwinkel om zichzelf en hun collectie voor te stellen aan hun toekomstige klanten. Ik bezocht de pop-up en het was net alsof ik in een snoepwinkeltje binnenkwam. Mooie pastelkleuren, zachte stoffen, schattige strikjes en fijne details. Er was goed nagedacht over het concept en ook de inkleding  met snoepjes en bloemen in pasteltinten was prachtig. De reacties waren unaniem lovend en de verkoop was tijdens de pop-up een succes.

De dames konden met een gerust hart hun webshop lanceren en ondertussen zijn we al een paar weken verder. Wie een kijkje neemt op www.minibonito.be kan zien dat die net zo lieflijk oogt als de kledingstukken zelf. Ze geven toe dat het allemaal nog wat wennen is en ze nog veel bij te leren hebben. Voorlopig blijft het als bijberoep, maar dat houdt de zusjes niet tegen om te dromen van een eigen winkeltje met een uitgebreider assortiment. Ze zijn razend enthousiast en ja volgens mij kan dit wel eens een succes worden. Wie weet zit die eigen winkel er in de toekomst echt wel in. Ik wens het hun alvast. 

De keuze van Eveline en Katrien

Als Eveline en Katrien 1 iets mochten kiezen uit hun eigen webshop, wat zou dit dan zijn? Ze moesten daar helemaal niet lang over nadenken en stelden hun favoriete combinaties samen. Aan jullie om al dat ander moois te ontdekken op de webshop.

Schattigste give away ever

IMG_1173

 

Yes! De dames van Mini Bonito en Babs Up Next?! sloegen de handen in elkaar voor een give away. Niets leuker dan een geboorte vieren dachten we, geen baby deze keer maar wel één van de schattigste webshops die ik ken. Jullie kunnen 1 paar van deze mooie kniekousjes winnen.  Ze zijn verkrijgbaar in maat 18/19, 20/22 , 23/25 en komen in verschillende kleuren. Voor meisjes heb je keuze uit  oud-roze/ecru/beige en voor onze jongens in ecru of beige.  Dus ben je zwanger, heb je een baby/peuter in huis of weet je iemand die dit graag cadeau zou krijgen? Waag dan je kans en wie weet komen de kousjes binnenkort jouw richting uit. Deelnemen kan tot dinsdag 4 april om 21u. De winnaar maken we bekent op woensdag 5 april.

Hoe kun je nu winnen? AFGELOPEN!

  1. Like de facebookpagina van Zeg.maar.Babs
  2. Like de facebookpagina van Mini Bonito
  3. Laat weten welke kousjes je wenst (soort, maat en kleur, zie hierboven). Ben je zwanger en verklap je liever het geslacht nog niet, vermeldt dan alleen de maat en voor verdere details nemen we later contact op.
  4. Voor een extra kans: tag een vriendin die zwanger is of een baby/peuter heeft die prachtig zou staan met deze schattige kniekousjes.

 

Veel succes aan alle deelnemers en natuurlijk ook aan Evelien en Katrien met de uitbouw van hun Mini Bonito-droom!

 

Babs

Liefs zeg.maar.Babs

 

 

 

Nog even deze praktische info:

www.minibonito.be is een webshop voor baby- en peuterkledij. De zomercollectie is verkrijgbaar tot 1 jaar, na de zomer breidt de collectie uit t.e.m. 2 jaar. Er worden enkel exclusieve Spaanse merken aangeboden uniek in België. Naast verzending, kan de bestelling opgehaald worden in Meulebeke op maandag- en donderdagavond van 18u tot 20u. Veel shopplezier!

 

Deze blogpost werd niet gesponsord, ik schreef  uit eigen interesse en keuze.