Personal

The end! #40dagenbloggen

In tegenstelling tot wat ik dacht (zelfs tot over een paar minuten geleden), deel ik het 40e blogbericht. I really did it!

 

46 dagen geleden begon ik aan dit avontuur, met een klein en bang hartje. Kan toch nooit lukken, maar voor ik het wist zaten we aan de helft en kon er van opgeven geen sprake meer zijn. Terwijl de rijst hier staat te pruttelen en de vis in de oven staat, gooi ik hier nog mijn laatste woorden voor Pasen online. Geen blog van 700 woorden of meer zoals jullie van mij gewoon zijn, maar gewoon even dit…

Bedankt om massaal te komen lezen, bedankt om jullie fijne reacties en bedankt voor de fijne blogs die ik kon lezen van medebloggers tijdens deze #40dagenbloggen. Het werd bij momenten erg lastig maar soms kan passie je ver brengen. Ook al geloof je er zelf niet in. Als de woorden uit je vingers rollen ook al heb je geen zin of ben je moe, dan weet je dat het gewoon in je zit. En die liefde is na 40 blogposten alleen maar groter geworden. Thanks guys!

 

Soms heb je van die dromen die je wakker houden en supporters die je over de streep duwen

 

Binnenkort komt er een nabeschouwing in een blogpost van meer of 700 woorden, maar nu is de chocolade belangrijker. Happy Easter!

Babs

Liefs zeg.maar.Babs

 

 

#40dagenbloggen, blogpost 40/40, skipdagen 6/6 BAM!